Один із класів у львівському ліцеї повністю перейшов на дистанційне навчання, так як діти боялися свого однокласника.

Відомо, що учні боялися свого однокласника, так як він знущався над ними. Сьогодні, 4 березня, в школу прийшли лише двоє школярів. Ця ситуація вкрай страшна, так як всього учнів у класі 31 людина. Тобто, 29 дітей просто не прийшли в школу і все через те, що один учень поводиться досить агресивно.

Тернопільські засоби масової інформації повідомляли, що конфлікт між батьками агресивного хлопчика та іншими дітьми триває вже два роки. Батьки хлопчика впевнені в тому, що їх дитина піддається булінгу. А от вчителі і інші батьки запевняють, що все навпаки. Це саме цей хлопчик "травить" дітей.

Директор ліцею розповідає, що першого березня до нього прийшли батьки шестикласників і написали заяву про те, щоб їхні діти навчалися вдома. У зв'язку з цим, вчителі дають завдання учням, вони їх виконують в домашніх умовах і передають назад. Двоє діткам, які ходять в школу, їм звичайно ж вчителі проводять уроки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На даний момент вирішується питання щодо подальшої ситуації в класі. Директор ліцею каже, що вони планують запросити дитячого психолога, а також хочуть спробувати ще раз поговорити з батьками хлопчика, через якого і склалася така ситуація.

Відомо, що батьків хлопчика вже неодноразово запрошували в школу, але вони не приходили. Зараз директор зробить ще одну спробу, щоб навчання в класі нормалізувалося.

Нагадаємо, як розпізнати, що ваша дитина задирака.

Як раніше повідомляв Знай.uа, яке покарання загрожує підліткам за знущання над однокласниками. Новий закон вже набув чинності.

Знай.uа писав, в Україні жахлива статистика інцидентів, які стосуються знущання над дітьми. Тепер винуватців каратимуть жорсткіше. Найчастіше такі інциденти відбуваються під впливом алкоголю.