Згідно з прогнозами синоптиків, на 8 березня українських жінок чекає приємний сюрприз. У Міжнародний жіночий день практично по всій території України опадів не прогнозується, а погода очікується сонячна і тепла. Температура, за інформацією Укргідрометцентру буде коливатися від 0 до 16 градусів тепла, а нічна температура повітря складе близько 0 - 6 градусів вище нуля.

Потепління у березні

По всій території України показники температури разюче відрізнятися не будуть і практично скрізь будуть перебувати в діапазоні вище нуля. Зокрема, на заході очікується від 11 до 15 градусів тепла, на сході буде трохи холодніше - від +7 до +14, але найнижча температура, як не дивно, очікується в Криму – від 5 до 15 градусів тепла.

Київ і центральна Україна за температурними показниками позаду не залишаться - в нічний час температура буде в районі +1… +6 градусів тепла, а вдень ця територія нашої країни прогріється до 11 - 14 градусів.

Потепління у березні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У цілому ж, синоптики прогнозують ранню весну з теплим і м'яким переходом, який надалі перетвориться на різкі перепади температури і рекордну спеку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що агітатори передвиборного штабу чинного президента отримують спеціальні брошури, у яких надана детальна інформація про те, як вигідніше розповісти про Петра Порошенка, як відповісти на незручні запитання, а також як переконати виборців. Стало відомо, що таких агітаторів на даний момент близько 60 тисяч, а всього планується набрати 100 тисяч чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українці категорично відмовляються від розмитнення автомобілів на європейській реєстрації, яка коштує в рази дорожче вартості самого авто, в результаті чого знайшли ще один спосіб обійти неадекватні закони. У Дніпрі була помічена машина на номерах Кувейту, тому передбачається і подальше ввезення авто з Азії.

Також "Знай.uа" писав, що Комаровський шокував лікуванням дітей в Німеччині. Він розповів, що в країні в дитячих садах роздають пам'ятки, а на дверях висять плакати, що нагадують батькам про те, що висип, сильний нежить і кашель, біль в животі, головний біль - все це причини залишити дитину вдома.