В Тернополі стався ще один інцидент, який пов'язаний з рабством. Відомо, що жителька Тернополя подружилася з громадянкою Польщі і вони разом "вербували" дівчат в нічні клуби.

Вони розповідали дівчатам, що за роботу в нічному клубі вони зможуть заробляти 4-6 тис євро. Приваблива пропозиція, чи не так?

Варто відзначити, що це незвичайна робота в клубі - офіціантки, танцівниці, хостес, бармен та інше. Зловмисниці знаходили дівчат, у яких матеріальне становище нижче і були впевнені, що ті погодяться на будь-які умови роботи за такі гроші.

Одна з мешканок Тернополя як раз таки потрапила на оголошення такого типу. Її і знайшла зловмисниця. Цікаво, що дівчатам вже допомагали готувати документи для переїзду і все необхідне. Але не тут то було. Одна з потерпілих звернулася до співробітників правоохоронних органів, так як запідозрила щось недобре. Там вона написала заяву і справі дали хід.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

На даний момент зловмисниці інкримінують частину другу статті сто сорок дев'ятої Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п'яти до дванадцяти років. Оскільки працювала група людей (не забуваємо про громадянку Польщі), то покарання за такий злочин буде жорсткіше.

Нагадаємо, відомий телеведучий Володимир Остапчук заявив, що краще б знявся в порно. Володимир розповів, що знімався в російському серіалі "Повернення Мухтара". Незважаючи на те, що це було один раз, він себе не виправдовує. Каже лише, що потрібні були гроші. Також зазначає, що роль у російському серіалі ганебніша ніж роль в порно.

Як раніше повідомляв Знай.uа, радіостанція дала поради тим людям, які зберігають дитяче порно. Інтернет-провайдер може донести на вас у поліцію, якщо раптом помітить, що ви відвідуєте сайти з дитячим порно. Копи тут же будуть у вас вдома і заберуть комп'ютер для перевірки. Тому на радіостанції порадили слухачам ретельніше ховатися, щоб зайвий раз не платити податки.

Знай.uа писав, топ незвичайних пропозицій про роботу з різних країн.