Армійський спецназ Збройних сил України провів навчання. Військовослужбовці підрозділів спеціального призначення відпрацювали на навчаннях сценарій можливого прямого зіткнення з противником. Крім того бійці показали навички стрільби по мішенях.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Сьогодні воїни спецназу виконують надскладні завдання в будь-яку погоду, вдень і вночі на різних ділянках Операції об'єднаних сил. А ще варто зауважити, що значну частку їх арсеналу складає озброєння вітчизняного виробництва. Саме з ним, українською зброєю, він, спецназ, "тихо прийшов - тихо пішов", - розповідають військові.

Щотижня спецпризначенці практикуються у стрільбі з різної стрілецької зброї та гранатометів, в інженерно-саперній справі, тактичній медицині, а також постійно підтримують свою фізичну форму, повідомляють у штабі ООС. Крім того, бійці спецназу розробляють сценарії можливого контакту з противником, тренуються діяти командою в тій чи іншій ситуації.

У полі - спецназ!

Спецпризначенці завжди напоготові #ООС #операція_ОС Військовослужбовці підрозділів спеціального призначення, які виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, постійно вдосконалюють свою майстерність. Щотижня спецпризначенці практикуються у стрільбі з різної стрілецької зброї та гранатометів, в інженерно-саперній справі, тактичній медицині, а також постійно підтримують свою фізичну форму. Крім того, бійці спецназу розробляють сценарії можливого контакту з противником, тренуються діяти командою в тій чи іншій ситуації. Сьогодні воїни спецназу виконують надскладні завдання в будь-яку погоду, вдень та вночі на різних ділянках Операції об’єднаних сил. А ще варто зауважити, що значну частку їхнього арсеналу складає озброєння вітчизняного виробництва. Це саме з нею, українською зброєю, він, спецназ, "тихо прийшов – тихо пішов"! Разом переможемо! Рухаємося далі! Слава Україні!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 3 maart 2019

Варто зазначити, що нещодавно в місті Чернігів відбулася 29-я церемонія вручення громадської відзнаки "Народний Герой України". Нагороду отримав і запорожець Віталій Олійник. 3 роки –з 2013 по 2016 Віталій був військовослужбовцем 3 окремому полку спеціального назначення імені Святослава Хороброго. З 2016 ПО 2018 – 55 оабр "Запорізька Січ".

Як повідомляв "Знай.ua", німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ. У Києві німецький військовий влаштував акцію протесту для звільнення українських моряків.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" опублікував зворушливу історію відважної 84-річної українки, яка допомагає армії. Киянка Марія Федорівна допомагає армії своїми силами. Жінка допомагає у створенні маскувальних сіток для фронту. І тим самим створює сучасну історію України.