У Дніпрі жінка закрилася в квартирі зі своїм маленьким дитиною, якій було лише два роки і включила газ. Для того, щоб врятувати дитину, поліції довелося проникнути в квартиру через вікно. Про це повідомляє відділ комунікацій Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Про те, що трапилося повідомила мати жінки, зателефонувавши на гарячу лінію "102". Вона сказала, що її дочка в стані алкогольного сп’яніння закрився в квартирі з дитиною і нікого туди не пускає. Жінка відкрила у приміщенні газ.

"Оскільки мати дитини не йшла на контакт з інспекторами і в грубій формі реагувала на будь-які звернення, з дозволу власника квартири вони проникли в приміщення через вікно. В квартирі патрульні відчули різкий запах газу, оперативно знайшли джерело витоку і ліквідували його. Дворічну дитину одразу госпіталізували для повного обстеження" – розповіли у відділі комунікацій Патрульної поліції області.

Горе-матір затримали і доставили у відділення поліції. Після цього її забрала спец. бригада "швидкої допомоги".

Нагадаємо, що Горе-мати інсценувала викрадення немовляти: на його порятунок поліція і волонтери кинули всі сили Жінка придумала невиліковний діагноз у дитини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Знай.иа" писав, що Чергова горе-мати шокувала бездушністю Дитина знаходиться у лікарні. В поліцію подзвонив один з працівників закладу. Він розповів, що малюк на вигляд 10-11 місяців знаходиться зовсім один і додав, що знає ім'я матері. "Один з чоловіків, що працюють в даній установі, пояснив, що немовля залишила його знайома близько трьох годин тому. Вона попросила його приглянути за сином і пообіцяла повернутися через 40 хвилин", - пишуть правоохоронці на своїй сторінці в Facebook.

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, що Горе-мати залишила роздягнену дівчинку на вокзалі 7-ми річного дитину госпіталізували а її мати оштрафували. Напівроздягнена і голодна 7-ми річна дівчинка на Сумщині цілий день провела на залізничному вокзалі. Така подія могло закінчитися ще гірше, якщо б на дитину не звернули увагу небайдужі пасажири, які погодували і поділилися з неї одягом. Вони ж і повідомили про дівчинку в поліцію.