Українцям розповіли про героя, який захищає батьківщину від окупантів на Донбасі уже три роки поспіль.

ЗСУ
ЗСУ

Інформація та відеоролик про військового з'явилася на сторінці спільноти БФ "Повернись живим" у Facebook.

"Його називають Пчьолкін. Олексій з "медовим псевдо", як і сотні інших таких, як він, у цю суботу обороняє нас на передовій Донбасу. Чим примітний Пчьолкін? А чим він, по-вашому, має бути примітний? Молодий та усміхнений, сміливий і патріотичний боєць під "вороже гупання" розповідає, що вдома на нього чекають дружина та 7-місячна донька Аріна. Він воює з 2016 року. Після "учебки" відразу потрапив на передову. Пчьолкін ні про що не жалкує, вважає, що знаходиться на своєм місці і точно знає, що буде й далі боронити Україну. Насправді боронити рідну землю і рідних людей можна у різний спосіб. Якщо ви зараз не зі зброєю у руках, можете допомогти тим, хто вчора, сьогодні і завтра ризикує собою на фронті", - пишуть у спільноті.

Його називають Пчьолкін. Олексій з "медовим псевдо", як і сотні інших таких, як він, у цю суботу обороняє нас на...

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Vrijdag 1 maart 2019

У рамках проекту хочуть "вивести з тіні" постаті героїв, які щодня ризикують життями заради мирного неба над Україною.

Нагадаємо, так званий танк-привид знищили разом ще з сімома танками Т-72 поблизу міста Торез Донецької області українські військові.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Бійці знищили російський танк Т-72Б3 "Привид". Примітно, що військова техніка була доправлена на територію Донбасу з метою "випробувань". Про це українським розвідникам повідомила перебіжчиця Світлана Дрюк, йдеться в сюжеті ТСН. Дрюк воювала проти України з 2014 року, а тепер передумала і перебігла на іншу сторону. Тепер вона "за" Україну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" опублікував зворушливу історію про відважну 84-річної українки, яка допомагає армії. Відповідний запис з'явився на сторінці в Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що двоє найманців Путіна на Донбасі померли загадковою смертю.