Двоє найманців Путіна на Донбасі померли загадковою смертю. Як повідомив блогер Necro Mancer в Twitter, обставини їх смерті не з'ясовані, з високою ймовірністю це - небойові втрати. Донбасі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Перший померлий - Стовбур Сергій Вікторович (Луганськ, 19/04/1963), другий - російський найманець Едуард Смирнов з Санкт-Петербурга, який воював в Афганістані, Югославії, Сирії в складі ПВК Вагнер і на

Також ми писали, що на Донеччині ліквідували путінського "Комара" - більше дзижчати не буде.

Бійці операції Об'єднаних сил на Донеччині ліквідували бойовика, який служив у так званому "9-му окремому мотострілецькому штурмовому полку морської піхоти ДНР".

Про це офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, бойовики бурхливо відреагували на затримання колишнього ватажка "ДНР".

В російських ЗМІ з'явилася інформація про арешт екс-ватажка бойовиків "ДНР" Олександра (Ташкента) Тимофєєва. Тимофєєв служив "міністром фінансів та зборів" в так званій ДНР. Повідомляється, що бойовики зловили в Ростові-на-Дону і в рамках якогось загадкового слідства перевезли до Москви.

Ташкент був правою рукою покійного Олександра Захарченко. Після вбивства російськими останнього Ташкент втік у Росію нібито з мільярдами награбованого. З тих пір в «республіці» його звинувачують у всіх смертних гріхах (насамперед, у отжимах бізнесу і майна та крадіжці російської допомоги). При цьому образ Захарченко намагаються зберегти «святим».

В Твіттері, блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer»сумнівається у достовірності цієї інформації, наводячи приклади двох фіктивних попередніх арештів Тимофєєва в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", автор гімну "ДНР" зібрався на гастролі в Україну і відразу ж поплатився.

Також "Знай.uа" писав, що український снайпер блискавично знищив "іхтамнєта".