Юрист Михайло Шнайдер поділився в соціальній мережі "Фейсбук" фотографями інфекційного відділення районної лікарні в місті Хуст.

Побачене не може не шокувати: затхлі матраци, іржаві ліжка, цвіль на вікнах, відсутність тепла, а також - уникнення будь-якого виду санітарних норм.

Ця лікарня - не одиничний випадок, їх повно по всій Україні, подалі від великих міст. А в таких лікарнях лежать діти. Їм лікують одні захворювання, а в ході одужання вони набувають інші, так як в таких умовах неможливо бути повністю здоровим.

Шнайдер пише: "А як ви думаєте, Друзі, якщо б наші депутати, міністри та інші чиновники не лікувалися в елітних закордонних і відомчих Клініках, а в простих районних Лікарнях, ми б спостерігали таку Розруху? Я думаю відповідь Очевидна. Адже ми Живемо з ними вже не просто в різних Реальностях. Ми з ними Живемо на різних Планетах". І з ним неможливо не погодитись, адже будь-який з обраних нами самими депутатів не, те що не лікувався б в такому закладі - він погребував би навіть вигуляти свого пса біля нього.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Користувачі вкрай обурені наведеними фотографіями: "А ви помітили,що жоден президент не зробив нічого,щоб покращити нам медичне обслуговування,адже все на обличчя:досить зайти в будь-яку звичайну лікарню або поліклініку...і не дивно,що лікарі їдуть...нудить вже від всього...))))", " А супрун ще не пояснила, що цвіль прискорює одужання, ну і сквознячки там всякі?)", "Блиск і злидні....на жаль багато країн так загинули.Багаті не знають як одягнути свою собачку і де повеселиттся.а бідний народ України не знає що поїсти подешевше і як заощадити.пенсіонери відрізають батареї.щоб не платити за опалення.відключають гарячу воду.у приватних будинках почали топити дровами.Бабусі ходять в лісопосадку збирають гілки для печі.Еволюція в Україні повернулася назад.це навіть не 90-ті роки.це початок 20го века1900 рік".

Нагадаємо, що багатодітний батько пожертвував собою заради України.

Також, Знай.uа писав, що вбита горем мати просить українців про допомогу.