В Україну в кінці вихідних увірветься похолодання, яке закріпиться на наступному тижні.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, яку погоду українцям чекати найближчим часом.

"9 березня в Україні ще буде тепло. Денна температура повітря досягне + 9… +14 градусів, на півдні Одеської області до +16 градусів. Вже свіже буде в північних районах Волині, Рівненської, Житомирської, Київської, Сумської та на сході України: удень +4… + 9 градусів", – уточнила Діденко.

За її словами, дощі ймовірні у східних областях України та місцями на півдні. Але в більшості областей переважатиме суха сонячна погода. А в Києві буде сонячно, вітер очікується помірним. Ніч буде прохолодною, а вдень прогріється до +12.

весна
весна

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"10 березня підійдуть дощі, почне поступово, з Півночі, знижуватися температура повітря. Це похолодання перейде на весь наступний тиждень. Тому сьогодні-завтра грійтеся, милуйтеся весняними хмарами, не ображайте природу", – додала синоптик.

9 березня в Україні буде хорошим днем. По-перше, це - один з найголовніших днів для нас, коли народився Тарас Шевченко....

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 8 maart 2019

Раніше ми писали, що остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки.

Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань, передає "Апостроф". Початок весни, за його словами, не порадує теплом.

"Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля", – розповів він.

Далі з 4 по 10 березня Горбань пообіцяв невелике потепління: від 1 до 3 градусів морозу.

"Загалом, перші сім днів березня прораховуються холодними, правда деякі синоптики кажуть, що в Україну прийде рання весна, але мої розрахунки цього не підтверджують", – зазначив він.

Відчути весну, за словами Горбаня, можна буде з середини березня, проте він чекає в цей час температурні гойдалки.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.