Ніяких дискусій, подвійних стандартів і пізнавальної культурології. Це просто добірка жартів і мемів, які користувачі виклали до 8 Березня в соціальних мережах. Сподіваємося, ви від душі посмієтеся. Поганих новин і так вистачає.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що "ПриватБанк" повідомив своїх клієнтам інформацію, за яким розпорядку будуть працювати відділення 8 березня.

"8 березня будуть працювати відділення з графіком роботи в святкові дні, інші не працюють", - кажуть в банку.

8 березня графік роботи у відділеннях не зміниться, робота продовжиться за стандартним розпорядком.

Зокрема, стосується і 7 березня, в четвер - в цей день відділення Приватбанку будуть працювати на годину менше. В суботу та неділю будуть працювати тільки відділення з графіком роботи в суботу та неділю відповідно. Інші не будуть працювати.

Раніше повідомлялося, що Міжнародний жіночий день 8 Березня вважається першим святом весни – його чекають всі дівчата світу і з нетерпінням чекають від чоловіків море компліментів, подарунків і гори квіткових букетів. І якщо для жінок все ніби трохи простіше, то для чоловіків цей день перетворюється в нервування – найкращий подарунок все ніяк не хоче перебувати, квіти всі якісь не такі, та й куди повести свою кохану, теж не зовсім зрозуміло.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з Міжнародним жіночим днем пов'язано багато повір'їв, оскільки свято існує безліч років. Існують певні звичаї і правила на цей день.

Як повідомляв портал "Знай.uа": всі знають про свято 8 березня, проте похвалитися обізнаністю про історію його появи може далеко не кожен.

Також Знай.uа" писав, що для того, щоб свято вдалося і не приніс неприємних сюрпризів, ми опублікували прогноз погоди на цей день.