Незважаючи на те, що останнім часом обстріл трохи вщухли, окупанти продовжують атакувати забороненим зброєю.

9 березня терористи тричі порушували перемир'я і обстрілювали позиції ВСУ з калібрів 120 і 82 мм, протитанковим ракетним комплексом, гранатометами і стрілецькою зброєю.

ЗСУ
ЗСУ

Про це передає штаб Об'єднаних сил.

У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 120 мм в районі населеного пункту Лебединське.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У смузі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив два обстріл підрозділів українських військ:

Мінометами калібру 82 мм, протитанковим ракетним комплексом, автоматичними і станковими гранатометами – в районі міста Попасна;

Стрілецькою зброєю – у межах ділянки розведення сторін поблизу Станиці Луганської.

В результаті обстрілу українська армія не зазнала втрат. А з початку поточних сток бойовики поки не вели обстріл.

Варто нагадати, що У четвер вранці, 7 березня, так звані ЗМІ російських окупантів поширили інформацію про нібито відправки Міністерством оборони України в гарячі точки Донбасу ешелону з величезною кількістю броньованої техніки, зокрема танків.

Ресурс терористів "Російська весна" посіяв паніку, посилаючись на публікацію колишнього українського депутата від "регіоналів" Олексія Журавко, який у мережі показав знімок з ешелоном танків.

В повідомленні глашатаїв сепаратистів зазначається: "Виходячи з опису фотографії, знімок був зроблений в середу вранці на одній із залізничних станцій Києва".

Нагадаємо, На Донецьк! Путінські паразити в паніці розбіглися від танкового ешелону ЗСУ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українські герої відправили зграю бойовиків до Захарченка: залишилася купка попелу

Також Знай.ua" писав про те, що Путін атакує Україну з трьох сторін: армія готується до запеклого бою в кроці від виборів