Найсильніший чоловік України Василь Вірастюк, дав інтерв'ю телеканалу 1+1, в якому розповів про кохання, телефоне хуліганство і Великий Піст. Посту силач не дотримується - адже без головного "гріха" у своєму житті - м'яса, він не може прожити і дня. Втім, у Вірастюка є виправдання, і вагоме.

Василю, ми сьогодні зустрілися з вами на презентації нового смартфона. Чи були у вашому житті історії, коли над вами жартували по телефону?

В основному телефонують і кажуть: «Василь, це ви? Це точно ви?», «І я!», «Точно-точно ви?».

По телефону ви своєю великою рукою не дістанете, тому можна говорити що…

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

- І на горлі не потримаєшся… Від того моменту і до сьогодні у мене телефон стоїть на беззвучному режимі, починаючи з 10 вечора і до 8 ранку, для того, щоб такі дзвінки мене не турбували.

-У вашому житті є історія, коли діти фронтмену групи «ТІК» колядували вам по телефону, а ви їм скидали гроші на карту…

- Хто це казав вам? Ми з Бронюками обмінювалися відеопривітаннями: вони співали нам, а ми - їм. Але ваша версія дуже прикольна!

У вашій великій родині лише одна жінка – дружина! Ви їдете вночі і купуєте квіти або, навпаки, дружина каже: «Квіти не купуй, бо напередодні 8 березня вони дорогі. Купи краще потім!»?

- Дружина каже, щоб я не дарував їй букети квітів, а дарував щось красиве у вазонах. Вона заздалегідь говорить мені, як це щось красиве називається, тому я не ходжу по мінному полю…

Ви романтик в душі?

- Романтик… Я можу несподівано запропонувати дружині: «Ти готова зараз поїхати? Ні про що мене не питай і збирай речі орієнтовно на 2 дні!». Одного разу я заїхав за нею, і ми поїхали в турне: зустрілися з друзями у Вінниці, потім поїхали через Тернопіль, Львів, а у Львові походили по нашим улюбленим місцям, і повернулися до Києва. Це ж романтика? Романтика!

Навесні у вас ювілей – 45 років. Як правило, 40 років чоловіки не святкують, тому, власне, в цьому році є привід зібрати велику групу своїх друзів і гарно відсвяткувати. Вже є плани?

- Я дуже добре відсвяткував 41 рік. Я попередив дружину, зібрав тільки чоловічу компанію і замовив ціле караоке. В той вечір ми робили все, що нам хотілося. Ми сиділи за столом, і ніхто нам не казав: «Досить, треба йти додому! Більше не пий!». Ми наспівалися, і всі почувалися чудово! Що стосується дня народження: не буде величезної компанії, будуть тільки найближчі. Будемо святкувати в заміському будинку нашої куми біля води, бо сподіваємося, що на той час буде вже тепло. У нас буде барбекю!

-Постуєте ви зараз?

- Не постую! Є таке правило: ті, хто подорожують, і ті, хто багато працюють не можуть постити.

А ви з цих двох категорій до якої належите?

Я – той, хто важко працює, тобто, важко тренується. Взагалі, я без м'яса жити не можу! Одного разу я спробував відчути себе в ролі вегетаріанця, але протягнув тільки зранку і до двох годин, коли все ж таки з'їв м'ясо! Вегетаріанець з мене ніякий, і поститися я не можу!

Нагадаємо, українка Мар'яна Шевчук стала найкращою пауерліфтеркою року.