14 березня 2019 року у Тернополі на позачергових загальних зборах Територіального відділення Асоціації платників податків України в Тернопільській області обрали нового регіонального Голову Ради.

Ним став кандидат технічних наук, почесний академік Академії соціального управління Іван Станиславович Іскерський.

Іван Іскерський

Президент ВГО "Асоціація платників податків України", Надвичайний і Повноважний Посол Грігол Катамадзе разом із керівниками області привітав новообраного Голову Територіального відділення АППУ із вступом на нову посаду.

У рамках вітального слова Грігол Катамадзе повідомим присутнім про діяльність ВГО та плани і перспективи вдосконалення податкового законодавства в Україні. Зокрема п. Грігол заявив, що Асоціацією розроблено 10 кроків щодо вдосконалення податкової політики, що повинні покращити інвестиційний клімат для бізнесу в Україні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Платники податків вимагають прийняти новий єдиний системний документ Податкового Кодексу Розвитку. Вони переконані в тому, що лібералізація податкового законодавства, де буде податок на виведений капітал і одноразове нульове декларування, дасть можливість вивести економіку України з "тіні".

Після вітального слова делегати зборів одноголосно підтримали кандидата на голову Територіального відділення Іскерського Івана Станіславовича та обрали Раду до якої увійшли представники бізнесу, Тернопільської ОДА, Тернопільської митниці та Тернопільської ДФС.

Делегати на зборах очікують, що новостворена Рада стане своєрідним містком між бізнесом та фіскалами, котрий допоможе врегулювати проблемні моменти з питань адміністрування податків та зборів на території Тернопільської області.

Для довідки: Іван Станіславович Іскерський – директор приватного підприємства Науково-виробниче об’єднання "Енергоощадні технології". 28 лютого цього року за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю нагороджений медаллю "За працю і звитягу" (державна нагорода України).