У Донецькій області затримали чоловіка за дискредитацію співробітників поліції – він протягом кількох років надсилав копам матеріали порнографічного змісту.

Таким чином зловмисник мстився ненависним "мусорам". Про інцидент повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції.

"У листопаді 2018 року в Донецьке управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація про факти дискредитації співробітників поліції. На мобільні телефони поліцейських і на їх сторінки в соцмережах надходили матеріали порнографічного змісту", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що під час перевірки інформація підтвердилася. Встановлено більше десятка постраждалих поліцейських від таких дій зловмисника – всі вони написали відповідні заяви в УДВБ НПУ.

Правоохоронці почали кримінальне провадження за ч.3 ст.301 КК України - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Спільно з працівниками кіберполіції оперативники провели розшукові заходи та зібрали докази причетності до злочину 36-річного жителя Маріуполя.

За місцем проживання зловмисника провели санкціонований обшук, під час якого вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони.

"За словами чоловіка, порнопродукцію він посилав правоохоронцям з метою морального тиску з 2016 року, тому що мав негативне ставлення до всіх поліцейських", - прокоментували в ГУНП.

Зараз слідчі готують оголошення чоловікові підозри і подання до суду про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, львів'янин вирішив насолити колишній дружині і розіслав домашнє порно спільним знайомим.

Як повідомляв портал Знай.ua, горе-мати змушувала 4-річного сина зніматися у порно

Також Знай.ua писав, троє українських школярів зняли гей-порно і виклали пікантне відео в соцмережі.