Олександр Терещенко в своєму останньому бою за Донецький аеропорт втратив обидві руки. Зараз він продовжує вчитися жити з протезами і будувати життя по-новому. Він привчив всіх оточуючих, що може все робити сам і якщо йому потрібна допомога, то він попросить про неї сам. Чоловік стверджує, що це потрібно, щоб "не розслаблятися і не деградувати".

Кіборг на своїй сторінці в Фейсбук поділився історією, яка сталася з ним не так давно на одній зі станцій метро в Києві.

"Варто було мені перейти на нове місце роботи, як зовнішні ознаки моєї інвалідності, почали танути на очах. Втомлений, але підбадьорений після першого робочого дня, намагаюся прорватися до метрополітену.
Мій відпрацьований роками прийом з пред'явленням лівого гачка і правого порожнього рукава, наштовхується на залізобетонну антиінвалідну перешкоду. Сувора володарка турнікета металевим голосом вимагає пред'явити посвідчення..."

Варто мені було перейти на нове місце роботи, як зовнішні ознаки моєї інвалідності, почали танути на очах. Втомлений,...

Geplaatst door Олександр Терещенко op Dinsdag 19 maart 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не так давно Олександра призначили на посаду заступника Міністра у справах ветеранів. Описані їм в пості події якраз відбуваються після його першого робочого дня на новій і відповідальній посади.

"...На мою пропозицію дістати документ, пішла категорична відмова: «Не положено!» Отже, ситуація зайшла в глухий кут і стала нагадувати мінський формат переговорів. Я був змушений вдатися до залучення третейського судді в образі старшого касира. Роздратована касирка спопелила хранительку поглядом і наказала допустити мене до жаданого ескалатору.
- Ти що без посвідчення не бачиш, що людина з інвалідністю, -дорікала вона залізній леді..."

Чоловіка все-таки пропустили, але ця історія викликала чимало коментарів:

"А реально-хотілося б на особу глянути. Такі зазвичай підтискають хвіст, як тільки опиняються поруч хоча б двоє...", "Сумно .. людина дорвалась до хоч і маленької, але влади. І вирішила, що вона пуп землі...", "То Ви напевно дуже сподобалися жінці, а Ви зайняті і не зрозуміли.", "Олександре, Ви ніколи не мали ознак інвалідності в голові, і це гідне захоплення і дуже правильно. Тому жінка й не могла в це повірити)."

Нагадаємо, що українські герої вдарили по засадам терористів під Донецьком

Раніше, портал Знай.иа повідомляв, що захисники України перетворили на попіл новий ворожий безпілотник.