Чим ближче вибори, тим більше розпалюються пристрасті навколо них і цього разу мова піде про фальсифікації в кількості виборців. Президент Асоціації виробників озброєння і військової техніки України - Вадим Кодачигов, опублікував в соціальній мережі Facebook інформацію зі списком виборців, яка дуже схвилювала громадськість.

Ну что, Украина, как сказал Президент: готовимся к "честным и прозрачным Европейским выборам!"???? Браття, це аут? На...

Geplaatst door Вадим Кодачигов op Zaterdag 23 maart 2019

"Ну що, Україна, як сказав Президент: готуємося до "чесних і прозорих Європейських виборів!"? Брати, це аут? На вул. Бондарській, 3 є квартира 104. В ній зареєстровано 380 виборців. Це чверть усіх виборців столичного ділянки 801095.
Є і на проспекті Правди, 88б квартира 101. Там зареєстровано ще 287 виборців. Ця квартира також відноситься до ділянки 801095." - повідомляє Вадим.

Українці відразу відгукнулися в коментарях до публікації:
"Такі ж чесні , як і наш Президент", "Все робите, щоб Путін напав!", "Так ось як кується перемога ? А клоун чомусь Зеленський", "Ще не відомо президент так нерозумно робить або його опоненти. Дуже схожа ситуація, як яник назбирав голосів.", "А якщо згадати кількість надрукованих бюлетнів , то все сходиться!"

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Але не всім читачам Кодачигова припав до душі цей спіч. Багато українців відреагували вкрай негативно:
"Це що, Президент реєстрував, може треба запитати власника квартири і тих реєстраторів, бо хтось точно заробляє на цьому гроші", "Я б ще за поширення особистої інформації подала б на писаку в суд.", "фейк. друківку таку будь-який школяр на компі намалює.Аж цілий фотошоп для цього не потрібен. Все набагато простіше!", "Ви в поліцію заяву подали? Або це бла-бла тільки для ФБ? Чому немає Вашої заяви поряд з цими папірцями?", "Тут взагалі-то персональні дані людей"

Нагадаємо, що вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року: інформація, яку необхідно знати кожному українцю.

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що бюджет на вибори в 2019 році побив усі рекорди: скільки заплатить з власної кишені кожен українець.