У неділю, 24 березня, в нашій країні збережеться нестабільна і погана погода. Згідно з інформацією Гідрометцентру, найбільші погодні зміни очікуються в західних і східних областях, на території яких пройдуть дощі. Крім цього, синоптики прогнозують суттєве зниження температури на сході, де вдень повітря прогріватиметься лише до плюсової позначки в 3 градуси.

Найтепліша погода очікується на заході країни, де повітря прогріється до плюс 12 градусів. При цьому в Закарпатті та Івано-Франківській області на термометрах слід очікувати 15 градусів. Що стосується дощів, то вони прогнозуються практично по всій країні, а мешканцям західних областей синоптики обіцяють зливи.

Дощова погода

Суха погода збережеться лише на території східних і південних областей нашої країни. Незважаючи на те, що опади у східних областях не прогнозуються, в цьому регіоні протягом дня буде досить холодно - не вище 6 градусів тепла в денні години, а в нічний час температура повітря знизиться до позначки в 3 градуси морозу.

Також трохи похолодає на півдні України, де температура повітря становитиме 7-9 градусів тепла, а в інших областях очікується від 8 до 14 градусів. Дощі не обійдуть стороною і столицю України, опади зіпсують жителям міста весь день, а очікувана температура повітря дорівнює 8-10 градусам тепла.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Дощова погода

Синоптик Наталія Діденко переконана: "Мінлива погода навесні - це ознака руху, життя, ясної гарантії того, що тепле літо обов'язково буде".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що синоптики розповіли українцям, які вже скучили по добрій теплій погоді, чого очікувати від стихії наступного тижня. Як виявилося, радіти ще трохи рано і прогноз значних змін не передбачає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": народний синоптик розповів, яку погоду слід очікувати в наступному місяці. Як виявилося, весна не дуже поспішає вступати в свої законні права та українцям доведеться трохи почекати по-справжньому теплих днів.

Також "Знай.uа" писав, що кінець тижня ознаменувався страшним ураганом, який вразив територію нашої країни. Користувачі мережі з жахом побачили фотографії наслідків, які зняті в Дніпрі, Чернігові та Полтаві.