В останній день тижня стихія не порадує українців - на всій території України збережеться неприємна і погана погода. Як розповіли в Гідрометцентрі, найбільш масштабні погодні зміни відбудуться у східних і західних областях, мешканців яких "потішать" дощі. Крім того, синоптики розповіли про суттєве зниження температури на сході, де денна температура повітря сягне позначки в 3 градуси.

Дощова погода

Найбільш тепла погода очікується на заході України, де температура повітря підніметься до 12 градусів вище нуля, а жителям Закарпаття та Івано-Франківської області прогнозують 15 градусів тепла на стовпчиках термометрів. Також варто очікувати дощів, які прогнозуються практично по всій країні, а мешканцям західних областей слід очікувати злив. Суха погода збережеться лише на території східних і південних областей нашої країни. Незважаючи на те, що опадів у східних областях не передбачається, денна температура в цій частині країни залишить бажати кращого – повітря прогріється до позначки не вище 6 градусів, а у нічний час знизиться до 3 градусів морозу.

Дощова погода

Крім того, трохи похолодає на півдні України, де температура повітря становитиме 7-9 градусів тепла, а в інших областях очікується від 8 до 14 градусів. Що стосується столиці України, то її мешканцям також слід приготуватися до опадів, які перекреслять всі плани. Температура повітря протягом дня складе 8-10 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що неприємна погода, яка наздогнала українців в кінці поточного тижня, перекинеться і на наступний. Синоптики розповіли, чого жителям нашої країни очікувати з понеділка і приємним прогноз назвати не можна.

Як повідомляв портал "Знай.uа": синоптики спрогнозували погоду на наступний місяць. Як виявилося, українцям рано радіти, оскільки нічого хорошого в перші дні квітня не буде і гарної погоди ще потрібно буде почекати.

Також "Знай.uа" писав, що користувачі мережі шоковані знімками наслідків урагану у Чернігові, Дніпрі та Полтаві – стихія повалила безліч дерев і зірвала дахи з будівель.