На наступному тижні стихія підготувала українцям холод і заморозки. Згідно з прогнозами Гідрометцентру, потепління слід очікувати не раніше, ніж до кінця наступного тижня. Погода в Україні утримається морозна, хмарна, до того ж країна буде знаходиться в зоні високого тиску.

Погода у понеділок, 25 березня

25 березня погода на території нашої країни буде холодною та супроводжуватиметься дощами та мокрим снігом. У Києві в цей день прогнозується мінлива хмарність, температура повітря до +10 градусів вдень.

Погода у вівторок, 26 березня

Погода в Україні 26 березня також супроводжуватиметься дощем і мокрим снігом. У Києві на цей день обіцяють дощ і мокрий сніг. Температура вночі +1-3 градусів, вдень +5-7 градусів.

Заморозки в Україні

Погода в середу, 27 березня

В Україні середа, 27 березня буде сонячною і при цьому холодною - повітря прогріється максимум до +9 градусів. У столиці слід розраховувати на хмарність та денну температуру до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Погода в четвер, 28 березня

Погода в Україні 28 березня буде мало відрізнятися від попередніх днів: прохолодно і хмарно. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +8 градусів. У Києві цей день буде хмарним з самого ранку, але опадів не передбачається.

Довгоочікуване потепління

Погода в п'ятницю, 29 березня

В останній робочий день очікується довгоочікуване потепління: стовпчики термометрів дотягнуться до відміток +10 - +11 градусів. Погода в Києві 29 березня буде хмарною, але без опадів.

Погода в Україні на вихідних

Погода в Україні 30 і 31 березня буде теплою. Як розповіла синоптик Наталка Діденко: "За попередніми прогнозами, в день тиші і в день виборів президента України, 30 і 31 березня, в Україні очікується прекрасна погода: ясно, сонячно й тепло, +14 - +19 градусів".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що весна не дуже радує українців і погода залишає бажати кращого. З тієї причини, що картина за вікном тільки погіршує настрій, ми зібрали найвеселіші анекдоти, які змусять вас посміхнутися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": багато мов просто не встигають пристосовуватися до швидкості появи нових слів, тому запозичує їх. З цієї причини мова зараз буквально переповнена англіцизмами, які позначають самі нові та актуальні явища.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно на території нашої країни пронісся жахливий ураган. В мережу виклали знімки жахливих наслідків з Чернігова, Дніпра та Полтави, які вразили українців.