Мешканка міста Миколаєва купила в супермаркеті "Велмарт" тісто для круасанів. Як вивила вдома, тісто виготовлене в 2015 році, при тому, що термін зберігання цього продукту становить 6 місяців.

Про це користувач ‎Natalya Fedorchenko‎ написала на сторінці Contact Center при Миколаївській міській раді в соцмережі Facebook.

"Купила сьогодні в "Велмарті" тісто, хотіла круасани спекти. І була в шоці, коли побачила дату виробництва 25.12.15! Термін зберігання 6 місяців! Це як? Чому людей вважають за худобу!? Чому я повинна контролювати дати в магазині? Для чого там персонал?", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі бурхливо відреагували на таке нахабство стосовно споживачів і порушення прав людей. Це ж кощунство продавати застарілий товар. Ці круасани могли з’їсти діти.

Люди активно коментують подію: "А тісто має бути з пшениці твердих сортів, яку в Україну поставляють росіяни, казахи й італійці...
Старе тісто та ще, певно, із зерна сепаратистів .... Скандал! Але швидше за все сліпий виробник переплутав 2018 рік з 2015..
Тому що ціни на хлібобулочні вироби з 2015-го року зросли на 30%", "За такі речі треба дуже чутливо штрафувати. Якість продуктів харчування в торговельних точках ніхто в країні не контролює - уряд скасував всі перевірки. Вважаю це злочином проти народу і заохочення фальсифікації і злодійства".

Нагадаємо, крихти хліба за ціною золота: задзеркалля України показали одним фото, страшно дожити до пенсії. Українці вражені тим, на що доводиться йти пенсіонерам, щоб вижити, не кажучи вже про більш-менш задовільний рівень життя.