Пенсіонери та діти - найбільш незахищені категорії громадян. І якщо про дітей можуть подбати їх батьки, то старим і зовсім доводиться несолодко.

Приклад цього опублікував на своїй сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер.

Вот эта Старушка вчера сидела прямо на ступеньках Супермаркета возле моего Дома. Она не просила Денег. Она просила...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 21 maart 2019

"Ось ця бабуся вчора сиділа прямо на сходинках супермаркету біля мого будинку. Вона не просила грошей. Вона просила купити їй хліба. Тільки вдумайтеся в це. Літня жінка, не алкоголічка, не бездомна, проста пенсіонерка, не може дозволити собі купити буханець хліба. Це не вкладається у мене в голові. До якого ступеня злиднів вони довели наших стариків? До якої міри розпачу і безвиході? Немає ні слів, ні виразів. Так "жити" далі просто не можна..." - категорично заявляє Шнайдер.

І з ним не можна не погодитися, як вважають багато хто з його підписників.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Таких тисячі людей , знаю по собі. Донька інвалід пенсія 1497 гривень. Як вона буде сама, коли я помру душа болить, а серце плаче ,щоб цей уряд вимер, як мамонти навіть слів не можу підібрати як їх ще назвати , хтось з жиру біситься, а хтось впроголодь сидить" - пише українка.

"Нехай Юля Володимирівна вийде в місто,на станції метро ,рано вранці пройдеться по дворах і подивиться,скільки людей риється у сміттєвих баках,а кого вона і ви нагодували?", "Ось , наволоч, довели людей,що не в змозі хліба купити? А ціни то щотижня зростають.", "У всіх країнах Європи, як би нам не розповідали козаки про їх високі тарифи .. Але там пенсіонери можуть дозволити собі все .. і навіть більше ... тому що у владі у них немає таких відморозків.. !!! Фашисти не знущалися так, як наші президенти зі своїми ватагами" - підтримують Михайла читачі.

Нагадаємо, що Порошенка засікли за дивним заняттям: ту жінку обговорюють всі.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що українців попередили про фатальне подорожчання газу: колапс загрожує всій країні.