Користувачів соціальних мереж сколихнула новина про те, як у Тернополі водій тролейбуса так поспішав виїхати, що зачинив двері не чекаючи, поки вийдуть всі поссажиры. У підсумку - батько вийшов, а двоє його маленьких дітей залишилися в салоні. Пасажири підняли крик, але водій не зупинився. Кондуктор теж спробувала до нього достукатися, на що почула "Вийдуть на наступній зупинці".

"...Останнім виходив чоловік з двома дітьми. На вигляд дітям було 5 і 8 років. Батько вийшов, водій закрив двері і поїхав, діти залишилися в салоні. Пасажири почали кричати, щоб водій зупинився і відкрив двері, тому що в салоні залишилися діти. Кондуктор теж підходила і стукала до водія, але він відповів, що зупинятися не буде. Сказав: "Буде наступна зупинка, то собі вийдуть"... Можливо прочитає хтось, хто має можливість з'ясувати прізвище водія і допомогти, щоб йому це не зійшло з рук." - йдеться у записі.

Під постом очевидець написала, що дітей намагалися заспокоїти небайдужі і кілька людей вийшли з ними на наступній зупинці, щоб разом дочекатися батька.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Українці в коментарях пишуть своє ставлення до ситуації:
"Цікаво якщо б це були не чужі діти, а його, щоб він тоді говорив?", "Як можна бути таким бидлом?", "Якщо батьки не напишуть заяву в поліцію, то його і не покарають", "Бесрдечное хамло", "Зателефонуйте в тролейбусне депо і повідомте про цей випадок, вкажіть всі деталі.", "Це жесть ... літом їдь діти ... і їм не по 15 років. Я б потім таки добралася до наступної зупинки бігом і водій збирав би себе по салону", "Покарати гада. Звільнити. Або порахувати йому зуби, щоб додому не дійшов. Маленькі діти самі. Якщо поміркувати, то це вважається ще й як викрадення дітей. Викрадення неповнолітніх."