Вчений Національної академії наук України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився з фоловерами цікавими фотографіями, які викликали бурю злості.

Мені подобається Вигулювався тут у лавині-молл. Поки одні бренди на всю запустили лінійки одягів з написами NASA -...

Geplaatst door Anton Senenko op Zondag 24 maart 2019

"...Вигуливался тут в Лавині-молл. Поки одні бренди щосили запустили лінійки одягів з написами NASA - куртки, футболки, кепки, светри, бананкы і т. д. (правда ціни неадекватні) - магазин Cropp піарить радянсько-американський свято стикування Союзу і Аполлона..." - пише Антон.

Антон каже, що йому це подобається, тому що власники компанії, напевно, заздалегідь готуються до витіснення Илоном Маском російських пілотованих програм на Спілках.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тому ця колекція, ймовірно, називається «Спочивай у мирі»" - розмірковує вчений.

Автор зазначає, що це досить небезпечні речі, так як не кожен палкий український патріот і ненависник СРСР знайде в собі сили дочитати напис на одязі до кінця.

"...Надів так футболку «Союз», а люди навколо не встигли дочитати, що це «Космічна одіссея Липень 1975» і «Рукостискання в космосі». А ти не встиг їм пояснити. А тебе вже простикировали..."

Хоча батьківське підприємство знаходиться в Польщі, але на етикетках бренду значиться, що він зроблений в Перемишлі, Львівської області та Антон вбачає у цьому навіть якусь провокацію.

Українці в коментарях поспішили поділитися своєю думкою:

"Зараз вже можна зі слоганом "Рукожопие в космосі" випускати", "Ця х..ня потім буде на вулицях міст?", "Зате зручно: не треба напружуватися, щоб виявити упоротих в натовпі народу.", "цікаво скільки покупців асоціюють цей напис з космосом, скільки з совком, а скільки взагалі не розуміють, до чого цей напис", " Антон Сененко, а Ви не хочете ім'я своє поміняти, адже воно совковьке, до речі... не патріот Ви якось, шановний. Носити вишиванку і розмовляти українською мовою - це рівень недопатріота, який навіть не знає скільки відомих і не відомих українців вклали свою працю в «Союз». Сріть далі на історію і до речі, з квартири выселитись не забудьте, будинок, то у Вас совковський. Хоча Ви ж 85 року випуску, пожили при совку, є що згадати.. горщик напевно."