Колишня акторка Валентина Микитівна вже місяць живе в переході біля станції метро "Майдан Незалежності" в центрі Києва.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, жінка відзначає, що досі чекає на доньку. Проте сусіди та колишній зять акторки розповідають, що донька померла ще кілька років тому.

"Пенсіонерка каже, що нікуди не поїде, тому що чекає доньку. При цьому за адресою, який вона називає, - захаращена квартира, в якій нікого немає", - повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того сусіди розповіли, що кілька років тому вона затоплювала їх квартири, билась головою об стіни та читала незрозумілі молитви. Також відомо, що квартира жінки відімкнена від усіх комунікацій.

Раніше ми писали, що 5 років тому масово обговорювали історію успіху і провалу актриси Олени Бонд. Вона знялась в порнофільмі у ролі Тимошенко.

Журналісти детальніше дослідили, як світська левиця Юлія Бондар втілила в життя образ Тимошенко.

Виявляється, вона очікувала, що це буде старт блискучої акторської кар'єри. Вона мала все - від розкішного життя з діамантами до квартири на Рубльовці.

Її кар'єра почалась із класики жанру - в модельному агентстві, де й отримала перший і останній титул - "Міс Москва'99". Грошовий приз їй вручив майбутній чоловік. Він тоді ще не знав про це. На відміну від неї. Не просто так вона відвідувала ресторани, клуби, фітнес-центри, де він бував - і зрештою отримала своє.

Шикарне життя їй швидко набридло - і екс-модель вирішила стати співачкою. За кожен кліп перспективної співачки Олени Бонд чоловік платив $ 30 тисяч - у 2000-му це був рекорд.

А згодом знайшов іншу - заміну, теж переможницю конкурсу краси, а Олену чекали кілька тисяч компенсації і осоромлене переселення в крихітну квартиру у спальному районі столиці.

Якось вона познайомилася з чоловіком. Як виявилось, він був продюсером. Олександр запропонував їй роль у порнофільмі. Через місяць цей шедевр з'явився в інтернеті - акторка Олена Бонд зіграла Юлію Тимошенко, яка начебто закохалася в Михайла Саакашвілі. Слава повернулася, але не та - їй доводилося грати у дуже дорослому кіно.

Нагадаємо, зірку "Гри престолів" збив з ніг страшний недуг.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "50 відтінків сірого" відверто розповіла про сексуальні домагання.

Також "Знай.ua" писав, що донька Юлії Началової написала зворушливого листа померлій матері.

"Крим повернеться в квітучу Україну": Пальчевський про відносини Путіна з Порошенком