Відома російська акторка Дарина Єгоричева пішла померла на 38 році життя. Нагадаємо, що актриса відома за ролями в таких серіалах як "Глухар" (вже шість акторів стрічки померли за трагічних обставин), "Одне кохання душі моєї".

Про смерть повідомили близькі артистки, пише портал "Політека".

За інформацією близьких, з 2012 року Дар'я боролася з важкою хворобою, — у неї діагностували рак легенів. Єгоричева стійко перенесла кілька операцій і курсів хіміотерапії, однак лікування не дало належного результату.

До речі, акторка нечасто знімалася в кіно, у неї в пріоритеті була робота в театрі. В юності майбутня акторка закінчила ГІТІС. Дарина співпрацювала з Театром Маяковського і театром "У Никитских ворот". Крім цього, вона взяла участь у проектах "Темна ніч" і "Таємниця інституту благородних дівиць".

Незважаючи на серйозну хворобу, Дарина намагалася зберігати оптимізм. Ще пару місяців тому вона активно вела особистий блог в Инстаграме, де часом ділилися найпотаємнішим.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що в США помер відомий адвокат Нейл Папіано, який захищав інтереси зіркових особистостей, спортсменів, акторів, серед яких – Елізабет Тейлор, Кері Грант та Джоан Коллінз. Уточнюється, що також Папіано працював з відомими бейсболістами та жокеями. Захиснику було 85 років. Як повідомляють місцеві ЗМІ, адвокат пішов з життя 19 лютого в місті Аркадія (Каліфорнія).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що помер швейцарський режисер Клод Горетта. Про це повідомляє Le Temps в четвер, 21 лютого. Зазначається, що кінематографіст помер у Женеві в колі своєї родини. Йому було 89 років. Причина смерті не уточнюється.

Нагадаємо, іноді вони повертаються: навіщо індонезійці раз в три роки викопують мерців.

Як повідомляв Знай.uа у справі Гандзюк з'явився ключовий підозрюваний: заховали подалі.

Знай.uа писав, 7 новонароджених малюків матері-рекордсменки раптово померли.