Сінді Маккейн, американська бізнесвумен і філантроп, на даний час знаходиться в Україні. Вдова американського сенатора Джона Маккейна приєдналася до делегації міжнародних спостерігачів за президентськими виборами в нашій країні, організованої міжнародним республіканським інститутом США.

У повідомленні на своїй сторінці в Twitter Сінді Маккейн написала, що сенатор Джон Маккейн рішуче підтримував Україну в боротьбі за свободу: "Джон був ревним прихильником народу України в його боротьбі за свободу. Він назвав цей 13-й візит на євромайдан "одним з найбільш зворушливих дослідів, які у мене були... я ніколи не бачив подібного до того, чому ми стали свідками". Тепер я розумію, чому він любив Україну".

Для неї візит в Україну став даниною пам'яті сенатора, з приводу чого вона опублікувала пост: "Вважаю, що немає кращого способу відзначити роботу мого чоловіка, ніж продемонструвати постійну підтримку свободи країни, про яку мій чоловік так глибоко переймався. Для мене честь бути у складі місії спостерігачів Міжнародного республіканського інституту".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто відзначити, що спостережна місія від Міжнародного республіканського інституту США на виборах України складається з 25 спостерігачів. До її складу увійшли законодавці, колишні конгресмени країни, а також керівництво установи.

Сінді Маккейн з чоловіком

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активісти “Національного Корпусу” викрили штаб Петра Порошенка в Черкасах, працівники якого здійснювали масовий підкуп виборців. Витратити на скупку голосів на користь чинного президента агітатори планували близько 2 млн гривень. За аналогією з іншими містами України, схема підкупу виборців діяла під прикриттям видачі “матеріальної допомоги”.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Михайло Саакашвілі опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, в якому добряче розкритикував чинного президента України Петра Порошенка. Екс-політик нагадав гаранту про гучний скандал в "Укроборонпромі" і не забув згадати про майбутні вибори. Крім того, Саакашвілі розповів про те, як його "садили" і виганяли з країни, заборонивши потім в'їзд.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні працює схема ухилення високопоставлених чиновників від податків за участю місцевих інвестиційних фондів, державних банків і кіпрських офшорних компаній.