Київстар вляпався у черговий скандал і розчарував абонентів.

Кожен з нас іноді задається питанням, куди діваються гроші з мобільного рахунку. Абоненти «Київстару» у всіх бідах звинувачують саме його, а оператор, у свою чергу, скаржиться на неуважних користувачів.

Київстар
Київстар

Нещодавно одна з абоненток «Київстару» Марина Грейс поскаржилася, що вона вже четвертий раз намагається заплатити за пакет послуг, але замість зняття потрібної суми у розмірі 155 гривень, оператор «зжирає» щодня 20 грн.

Про це обурена жінка розповіла у своїх соцмережах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами представників «Київстар», вони намагалися пояснити абонентці, що коли вона спить, телефон все ще використовує мобільний трафік, тому гроші і йдуть з рахунку.

Наголошується, що жінка перед тим, як заплатити за пакет послуг мобільного зв'язку «Київстар», відключила інтернет, тому не ясно, яким чином зникли гроші. Безумовно, вона в гніві від такого стану справ і звинувачує «Київстар» в хитрій схемі.

Київстар
Київстар

«З технологією LTE середня швидкість передачі даних вище в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) – менше в 2,5 рази в порівнянні з сучасними мережами 3G, – повідомили у прес-службі «Київстару». – Для абонентів це можливість швидко обмінюватися «важким» контентом, дивитися онлайн ТВ високого дозволу, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі».

Хоча подібні «здирницькі методи» не компенсуєш мегабайтами.

Головна причина відмови українців від цього мобільного оператора – це як раз тарифи.

Нагадаємо, Kyivstar Vodafone і Lifecell змусять змінити тарифи: що потрібно знати українцям

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Vodafone і Kyivstar швидко змінили ціни перед голосним розслідуванням: відчувають недобре?

Також Знай.ua" писав про те, що "Ви нас за скотів тримаєте?": українці спробували поскаржитися на Київстар, роботи привітали їх з днем дурня