На одній з виборчих дільниць в Чернігівській області стався незвичайний інцидент.

Невідомий чоловік кинув запалювальну суміш в кабінку для голосування.

Незвичайний випадок стався у місті Борзна 10:50 на виборчій дільниці на вул. Пантелеймона Куліша, 105, кажуть у МВС.

Пожежу локалізували, про потерпілих не повідомляється.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чоловіка відразу ж затримали, він пояснює свої мотиви слідству.

Виборці, не дивлячись на інцидент, продовжили голосування.

За станом на 11:00 в поліцію надійшло 151 повідомлення про порушення на виборах президента України. Найбільше порушень пов'язані з незаконною агітацією та фотографування бюлетенів. По одному факту розпочато кримінальне провадження.

Варто нагадати, що Передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

Потрібні документи

" Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

Час роботи ділянок

Всі виборчі дільниці на території країни відкриті з 8.00 до 20.00 за київським часом. Варто зазначити, що для припізнілих останній шанс віддати свій голос доступний не пізніше 19.55. В цей час члени комісії пускають у приміщення всіх присутніх, і вони ще зможуть проголосувати, скільки б часу для цього не знадобилося. А тих, хто прийде пізніше, просто не пустять.

Нагадаємо, Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється)

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн

Також Знай.ua" писав про те, що Вибори президента 2019: як українці будуть голосувати в російських катівнях