Народний синоптик Наталка Діденко розповіла українцям, якою буде погода в найближчі дні. Про це вона повідомила в публікації Facebook.

У найближчі дні погода влаштує українцям випробування холодним вітром і холодом. Так, на всю територію України знову прийдуть заморозки.

"Поки що +20 градусів і вище – для пізнього квітня, приблизно через три тижні", - відзначає вона.

Вже в ніч з 2 на 3 квітня температура повітря знизиться до +3 тепла і – морозу. У середу, 3 квітня практично у всіх регіонах країни буде від +7 до +11 градусів, а на Півдні і Заході +10-12 градусів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Сонячна погода буде радувати українців завдяки антициклону Jana. Невеликі опади очікуються лише на Сході України. Це буде невеликий дощ, а місцями навіть мокрий сніг.

В центральних областях, на Півдні та Сході України буде сильний північно-східний вітер.

У Києві буде сонячно, але з поривчастим холодним вітром. Вночі очікується похолодання до -1 градуса. Вдень температура повітря прогріється до +8-9 градусів.

Потепління, за словами синоптика, настане лише ближче до вихідних, в кінці тижня.

"А поки що – погода елегантного образу, тепле пальто і темні окуляри. Не простудитесь. Попереду багато роботи", - пише Діденко.

Як очікується, у вівторок, 2 квітня, тепла і суха погода утримається у всіх регіонах країни, крім Сходу. Зокрема, в Донецькій і Луганській областях синоптики прогнозують дощі, а в Харківській - мокрий сніг.

Температура повітря вдень - від +6 до +9 градусів. На решті території України без опадів, денна температура - від +9 до +15 градусів. Вночі у всіх областях, за винятком східних, буде мінусова температура - від 0 до -2.

Нагадаємо, нестабільна стихія зробить українцям боляче.

Як повідомляв Знай. ua, погода на квітень приготувала неприємний сюрприз, доведеться змінювати плани.

Знай. ua писав, що другий тиждень квітня також розпочнеться дощами. Погода буде хмарною.