На цьому тижні головне налаштувати себе на позитив. Психологічний настрій дуже важливий, тому що він приверне позитивні енергетичні потоки і удачу, тому налаштуватися на позитив варто прямо в понеділок з ранку.

Овен
Овнам посміхається Фортуна, оскільки зірки і планети знаходяться в хорошому стані. Представникам цього Знаку Зодіаку в фінансових справах астрологи рекомендують покладатися лише на самих себе, на силу свого характеру і переконання.
Телець
Тельцям більше ніж кому-небудь знадобиться творче мислення. Потрібно думати про допомогу людям, пам'ятати про загальні цілі та завдання на роботі і в бізнесі.

Близнюки
Гроші вимагають максимально обережного поводження у період з 8 по 14 число. Важкі фінансові завдання варто вирішувати з ким пліч-о-пліч.
Рак
Раки досить успішні в грошових питаннях від природи. Астрологи рекомендують спробувати розірвати замкнене коло робота-дім-робота.

Лев
Астрологи застерігають людей цього Знака від надмірностей, які можуть призвести до загострення шкідливих звичок. У всьому, що стосується грошей, Левам допоможе трохи хитрості.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Діва
Дівам рекомендовано поліпшити самопочуття і настрій. Чутливість і емпатія Дів зроблять свою справу - на цьому тижні багато людей цього Знаку зможуть дізнатися без слів, хто їх друг, а хто ворог.
Ваги
У Терезів починається дуже сприятливий період для грошових витрат і фінансових операцій будь-якого масштабу. Астрологи рекомендують Терезам витрачати гроші на розваги, отримання задоволення, подорожі.

Скорпіон
Думка оточуючих людей з приводу особистих фінансових справ Скорпіонам враховувати не варто. Єдине джерело удачі для цих людей - позитивні думки.
Стрілець
У Стрільців можуть загостритися їх найгірші риси характеру, незважаючи на те, що планети і зірки будуть у хорошому стані. Корисно буде займатися організаторською роботою і допомагати колегам, близьким людям.

Козеріг
Козерогам астрологи рекомендують зробити енергетику будинку позитивною, сфокусувавшись на прибирання і наведення порядку, позбавлення від мотлоху. Простіше всього заробляти і витрачати гроші буде саме в рідних стінах.

Водолій
Водоліям на цьому тижні краще прагнути до нових досягнень у фінансовій сфері, зміцнення позицій на роботі та в бізнесі. Дивитися далеко вперед, поки рано - краще вирішити поточні проблеми.
Риби
Риби стануть трохи більш дратівливими в середині квітня. Також у них може прокинутися егоїзм і впертість. На грошової удачі це позначиться самим негативним чином.