У вихідні дощі пройдуть на всій території України. Знизиться на декілька градусів.

У суботу, 13 квітня, накриють дощі схід, південь та частину центральних областей України. На решті території – без опадів.

Тепло в південних і східних регіонах – до +18. Значно буде значно температура повітря в інших частинах країни.

В центрі в середньому +15, на півночі +11, у західних областях холодне все – до +10, правда, на Закарпатті +16.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У Києві без істотних опадів, вночі 4-6, вдень 9-11 вище нуля.

На неділю, 14 квітня, синоптики прогнозують дощі майже всюди, крім півночі, північного заходу і східних областей.

Температура повітря на півдні досягне +15, на Закарпатті +14, у центрі і на сході +12, на півночі та заході – в середньому +11.

Нагадаємо, цьому році глобальне потепління принесе в Україну раннє похолодання, а це значить, що літо буде на місяць коротшим. Такий прогноз оприлюднили кліматологи. Судячи з усього, осінь прийде в Україну вже в серпні – з дощами та похолоданням. Отже, пропонують українцям завчасно планувати відпустки. Відпочивати в цьому році краще в червні і липні і брати в валізи парасолі. Бо погода буде примхливою як ніколи.

І хоча термометри показують всього +9, в Одесі вже активно розпочали підготовку до початку пляжного сезону. Басейни вичищають і вже виносять роздягальні на пляж. Власники готелів очікують наплив туристів. Мовляв, набережна Ланжерона залишатиметься порожньою ще тиждень - максимум дві.

Також ми писали, що друге пришестя Ісуса Христа може відбутися вже в 2019 році, вважає Рональд Вайнланд, церковнослужитель з штату Огайо, США. І воно відбудеться вже цього літа. Вайнланд написав книгу "Пророцтво проти націй", в якій передрікає кровопролитну, Третю Світову війну в 2019 і слідом за нею - явище Христа народу. Згідно прогнозу автора, повернення Месії відбудеться 16 червня 2019 року.

Нагадаємо, українцям розповіли, чого не варто нести в церкву і святити на Великдень.

Як повідомляв "Знай.uа", на Пасху українці відпочиватимуть майже тиждень.

Також Знай.uа писав про те, що Уляна Супрун дала декілька порад українцям, які дотримуються посту перед Великоднем.