Уляна Супрун з наукової точки зору підійшла до придерживанию українцями правил Великого посту. Вона зазначила, що в цьому є як плюси, так і серйозні мінуси.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
"Якщо ви або ваші близькі дотримуєтесь посту треба знати як про позитивні сторони, яких слід дотримуватися постійно, так і про обмеження, які не принесуть нічого доброго." - інформує Супрун.
Вона стверджує, що обмежити споживання м'яса на не тривалий термін - і справді корисно. Але це стосується ковбас, сардельок і копченостей, які провокують деякі види раку.
Овочі і фрукти повинні бути фаворитами у постующих. "...Можна їсти в основному рис, білий хліб і картоплю і нарватися на нестачу вітамінів і білкової їжі. А можна їсти різноманітну рослинну їжу, отримати вітаміни, мікроелементи, клітковину, і, як наслідок, мати здорові кишечник, судини, мозок, шкіру і укріплений імунітет..." - повідомляє Міністр.
Також, Уляна просить не забувати і про гриби, які допомагають знизити ризик деменції в більш старшому віці.
На чому вона завзято наполягає, так це на те, що дієта, містить мало жирів - це загроза для організму. Це може призвести до авітамінозу. Вона корисна тільки для людей з ожирінням, але не раз у рік на 48 днів, а кілька місяців, а то й років.
Нагадаємо, що
Раніше, Знай.иа повідомляв, що
Також, портал Знай.иа писав, що