Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський різко розкритикував в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун за її повчання та розвінчання міфів. Цього разу Комаровський не зміг змовчати після чергової заяви Супрун.
Свою думку він висловив журналістці Яніні Соколовій у програмі "Рандеву".

Експерт підкреслив, що ділити що-небудь на чорне і біле неправильно, і це стосується діяльності будь-якої людини навіть незалежно від публічності. Однак, коментуючи недавнє інтерв'ю Супрун з Соколової, він емоційно заявив: "Дурь не можна чинити нікому!"
"Коли вся країна обговорює мочити або не мочити манту — хр*н з вами з усіма. Але коли ти [звертається до журналістки] питаєш: "Можна дивитися на зварювання?" і вона каже: "Можна", то…" — сказав Комаровський.

Соколова виправдала своє питання, назвавши його жартом.
"Для кого це жарт?.. По-перше, дивитися на зварювання не можна. Аж ніяк. Тому що на великій відстані ти отримаєш кератит, або опік ультрафіолетом рогівки. На близькій відстані, якщо ти зварювальник, — опік сітківки, після якого стане хр*ново", — пояснив лікар.
"Але я дивилася на зварювання!" — заперечила журналістка. "Тобі пощастило! Можливо, була вологість повітря, яка затримує ультрафіолетові промені, чи щось таке", — відповів Комаровський.
"Медична інформація, тим більш публічна, коштує шалених грошей. Тому що за кожним словом стоять ризики життю і здоров'ю. І тому, коли в. о. міністра відкриває рот не вчасно…
Нагадаємо, лікар Комаровський взявся за дитячі садочки та розповів, за що потрібно звільняти керівників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський розповів, кого підтримає на президентських виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Євген Комаровський виправдався за російську мову та заявив, чому не відмовиться розмовляти російською.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще