Через нестачу сну в голову можуть приходити думки про "зраду". Так, у блогероміністра Уляни Супрун в самому розпалі березня з'явилися нові думки для публікацій в мережі. Про спалах кору вже забули, звичайно, тепер можна й залізти в голову українців з новими проблемами.

Уляна Супрун опублікувала в Facebook нову порцію "лайфхаків" для здоров'я.

Світовий День Сну. Було б непогано поспати, але ми підготували важливі факти про сон і здоров’я: 😴 У кожного свій...

Geplaatst door Уляна Супрун op Vrijdag 15 maart 2019

"Недолік сну сприймається мозком як тривожність. Людина ризикує потрапити в замкнуте коло: прокинутися серед ночі, думати про "зраду", наступного дня відчувати втому і ще більшу тривогу – і знову не спати через подвійне хвилювання", – написала вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

За словами Супрун, оптимальний час для сну в кожного свій.

"Для більшості здорових людей це сім–дев'ять годин сну щодня. Для дітей потрібно більше годин сну, і чим менше дитина, тим більше він повинен спати. А ось люди старше 65 років можуть спати сім–вісім годин на добу, і це нормально", – наголосила Супрун.

Варто нагадати, що Італія прийняла закон, який дозволяє навчальним закладам (школи та дитячі садки) не допускати до занять нещеплених дітей. У разі, якщо дитину буде допущено до навчального закладу без щеплень, то на батьків чекає штраф на суму до 500 євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що минулого тижня у Львівській міськраді завітали незвичайні гості. Люди, які називають себе стоматологами, захопили сесійну залу і спробували там влаштувати своє особисте життя. Вийшло дуже дико. Це видно на відео, яке прислав один з читачів Без Табу.

Нагадаємо, як впоратися з харчовим отруєнням: симптоми та перша допомога.

Як повідомляв Знай.uа Супрун взялася за питну воду: тепер ми і п'ємо неправильно, все з ніг на голову.

Знай.uа писав, МОЗ шокував українців ноу-хау: "покращення" вже з 1 квітня, до лікарні можна не звертатися.

Дивіться відео по темі: