У Мелітополі 20 квітня відбудеться наймасовіше в місті спортивне свято "Melitopol Sport Fest". Саме там 9-річний хлопчик збирається встановити унікальний рекорд України.

Спортсмени міста зберуться на центральному проспекті. Вони представлять жителям Мелітополя свої види спорту і спробують популяризувати здоровий спосіб життя. На даний момент активно ведеться підготовка до масштабного заходу.

В рамках цього свята відбудеться 16 чемпіонатів Мелітополя. Крім того, місто прийме 2 чемпіонати України: з богатирського багатоборства і турнір по спелеології і мотузяний контест. Всього буде встановлено 24 майданчики для кожного з видів спорту. Серед них бокс, волейбол, східні єдиноборства, вільна боротьба, баскетбол, шахи та інше.

Юний мелітопольський гімнаст стане "родзинкою" заходу. 9-річний спортсмен, вихованець ДЮСШ №1 Володимир Головін планує встановити рекорд України саме в цей день.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз хлопчик є одним з 10 кращих спортсменів України. Він активно веде підготовку до рекорду. Відомо, що він буде робити вправу спічак на максимальну кількість разів. Хлопець здає нормативи кожні два тижні, а його останній результат – 95 разів за 15 хвилин.

Також на "Melitopol Sport Fest" планується видовищна гра в шахи. Сеанс одночасної гри пройде з міжнародним майстром Вартаном Каграманянцем. Він грає в шахи вже більше 50 років.

Крім того, 20 квітня відбудеться відкриття мотосезону. Свою участь у заході підтвердили вже більше ста байкерів.

Нагадаємо, українка завоювала золото чемпіонату Європи.

Як повідомляв Знай. ua, Черкасова здобула третє золото збірної України за день.

Знай. ua писав, що шахістки з України поборються за звання кращих на континенті.