Гідрометцентр прогнозує на 18 квітня мінливу хмарність у Києві, відсутність опадів і північно-східний вітер, 5-10 м/с, про що пише Хвиля.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі та вдень очікуються дощі, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +11…+16 градусів.

У Карпатах вночі та вдень прогнозується дощ і мокрий сніг, вночі температура повітря складе +1…+6 градусів, вдень +4…+9 градусів.

Заморозок

У Моршині вночі дощ, вдень опадів не буде, температура вночі +2…+4 градуси, вдень +11…+13 градусів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Трускавці вдень без опадів, а вночі буде дощ, температура вночі +2…+4 градуси, вдень +11…+13 градусів.

У Сваляві опадів не очікується, температура вночі +4…+6 градусів, вдень - +18…+20 градусів.

На півночі України прогнозується мінлива хмарність та відсутність опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. температура Вночі складе +1…+6 градусів, також очікуються заморозки 0…-5 градусів, вдень +8…+16 градусів.

Заморозок

У центрі нашої країни буде хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі складе +1…+6 градусів, також прогнозуються заморозки 0…-5 градусів, вдень потеплішає до +9…+15 градусів.

На сході України буде хмарно і без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Нічна температура повітря знизиться до 0…-5 градусів, вдень підвищиться до +7…+12 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, протягом ночі очікується дощ, вдень без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Нічна температура повітря +1…+6 градусів, вдень +9…+15 градусів.

Сонячна погода

У Криму мінлива хмарність, вночі та вранці дощ, вдень опадів не очікується, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +10…+15 градусів.

В Ялті пройде дощ вночі і торкнеться ранок, вдень без опадів. Нічна температура +5…+7 градусів, вдень +10…+12 градусів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Чистий четвер – один із найбільших важливих днів Страсного тижня, тобто шести днів перед Пасхою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у найближчі дні погода неабияк познущається над українцями, оскільки буде разюче відрізнятися в різних областях нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що на майбутні свята українців чекає велика кількість вихідних днів, причому деякі доведеться відпрацювати.