Астролог Влад Росс впевнений, що розвиток і вдосконалення штучного інтелекту і роботів – вкрай небезпечна річ для життя людства.

Відома робот Софія була активована 19 квітня 2015 року, так що цей день можна вважати її днем народження. Зокрема, астролог пригадав фільми 80-х років про Термінатора і тому подібне, який фурор вони тоді зробили. Подібні ідеї не з'являються просто так.

"Якщо людина починає повністю довірятися комп'ютера і штучного інтелекту, то потрібно бути готовими до найнесподіваніших речей, як, наприклад, нещодавно літак, що прямував в один з німецьких міст, прилетів в Едінбург – так вирішив автопілот. Тому людям не можна повністю передавати кермо правління "в руки" штучного інтелекту", - наголосив астролог в коментарі Главреду.

За словами Росса, активуючи знаменитого робота саме 19 квітня 2015 року, творці Софії дуже вгадали з датою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"В цей день Сонце і Місяць з'єдналися з Марсом, плюс – це якраз було в молодика. Таке положення планет визначило великі перспективи цього винаходу, а також грандіозну славу, яке воно завоювало. Якщо судити з цієї дати, то робота Софії нам не варто побоюватися – особисто вона не знищить світ", - застеріг астролог.

Астролог не радить людству розслаблятися, бо впевнений, що штучного інтелекту. Непомітно для самих людей може бути пройдена точка неповернення, що приведе до загибелі цілої планети.

"Але, з іншого боку, одкровення Іоанна Богослова говорить про те, що "кінець світу" на Землі може бути пов'язаний з вогнем, в тому числі можна трактувати і так, що роботи цілком можуть запустити атомні ракети", - підсумував він.

Астролог Росс впевнений, що розвиток і вдосконалення штучного інтелекту і роботів – дуже небезпечна і руйнівна сила.

"Людина не повинна давати занадто багато влади роботів і штучного інтелекту, ввіряти себе в руки штучного інтелекту. Бо штучний інтелект – це і є диявол, а душа – це божественне", - резюмував він.

Нагадаємо, 5 жіночих імен, які роблять своїх власниць самотніми.

Раніше Знай.uа повідомляв, головні помилки у стосунках, які зроблять вас одинаками на все життя.

Також Знай.uа писав, астрологи назвали ідеал кожного чоловіка серед знаків Зодіаку.