Українці дуже часто стикаються з перебоями в електриці, що негативно позначається не тільки на настрої, але і навіть на роботі. Адже деякі трудяться біля екранів моніторів, а через зникнення світла змушені втрачати плоди праці. "Гнівного листа" Полтаваобленерго відправив і український педагог Сергій Осока, який став жертвою свавілля інстанції. Звернення він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Немає-немає - та й є. Вирубилася електрика. А в мене якраз була відкрита стаття - редагував, а ще три файли, пов'язані з перекладом. Ну що ж ... 10 хвилин немає, 20 немає. Думаю, вийду хоч в магазин, бо чого вдома сидите, як хфілін. Йду в АТБ - у всьому кварталі світла немає, будинки темні. Набираю Полтаваобленерго. Ну поки натисніть один і натисніть нуль, почекайте, ви другий в черзі, музика до кінофільму про Еммануель, почекайте, ваш дзвінок дуже важливий для нас, музика до кінофільму про Еммануель, і тут - їбл*сь:
- Алло.
- Алло, кажу. За такою-то адресою немає світла.
- Який у вас номер квартири? - питає.
- яка квартира, - кажу, - весь квартал темний!
- Почекайте, уточнюю, - каже.
Музика з кінофільму про Еммануель.
- Вибачте, у нас немає такої інформації. Дякуємо, що повідомили про поломку. Поклав трубку і думаю - вони там шо, про такі глобальні аварії по дзвінках абонентів дізнаються? Більше ніяк?" - висловився Сергій.

у Києві енергетичний колапс
у Києві енергетичний колапс

Українці в коментарях підтримують співвітчизника:
"Коли в них звучить Еммануель ... Навіщо їм світло?", "21:20 Київський вокзал без світла. Касирка втекла. Квиток не купиш. Кави не вип'єш. Кінець світу. А винен у всьому ... ну, звичайно ж - він", "Волиньобленерго теж іноді не в курсах, що у них містечко з 20 тис. населенням наполовину знеструмлено", "У них світло є, хто його знає, що у вас немає. Тому дзвоніть якщо що", "Сергійку, так це ж у Полтаві оголосили акцію" Нас повинно бути 52 мільйони ", а Полтаваенерго почесний спонсор акції.".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще