Стомлені політикою та виборчими баталіями українці готуються до одного із найважливішого свята для Християн - Великодня, яке цьогоріч відзначать найближчої неділі, 28 квітня.

Великдень
Великдень

Однак ні для кого не секрет, що святкування вимагає немалих витрат - господині бідкаються, чим наповнити великодній кошик та накрити щедрий стіл для родини після довгих тижнів посту.

Тим більше, ціни цьогоріч кусаються боляче - юрист Михайло Шнайдер прогулявсясупермаркетами і показав, скільки українцям доведеться викласти за великодній стіл.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

300 граммовая Паска - 50 Гривен. Каких вам еще реформ не Хватает?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 24 april 2019

"300-грамова паска - 300 гривень. Яких іще реформ вам не вистачає", - запитав він в українців.

Просто Смех сквозь Слезы. Качан капусты 114 ГРИВЕН 16 КОПЕЕК.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 24 april 2019

"Це просто сміх крізь сльози - качан капусти 114 гривень 16 копійок", - додав Романенко.

Українці взялися обурюватися передвеликоднім здирництвом разом із автором публікації.

"Моєї пенсії вистачить рівно на 13 качанів капусти", "Ага, а казали що великодній набір затягне на 250 гривень", "Це вже Європа?", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, 28 квітня православні відзначають одне з найголовніших свят - Великдень.

Великдень
Великдень

Традиційно на свято Воскресіння Христового готують багато страв та накривають щедрий стіл. Головним атрибутом святкового частування є паска. Мелітопольські священики та ченці поділились оригінальними рецептами паски.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чистий четвер, за Біблійним сказанням, відзначають на честь дня, коли Ісус зібрав всіх апостолів на Таємну вечерю.

Також Знай.ua писав про те, що уже зовсім скоро православні віруючі відзначатимуть велике свято Пасхи 2019.