Новообраний президент України і зірка студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фото дружини Олени в купальнику і без макіяжу.

Відповідні кадри опубліковані у мережі.

Варто відзначити, що протягом останнього часу дружина переможця виборів президента Володимира Зеленського Олена все частіше з'являється на публічних заходах. Зазвичай вона надає перевагу доволі стриманому стилю, проте, мало хто бачив, як виглядає перша леді у повсякденному житті.

Відомо, шо акаунт Олени у соціальній мережі закритий, проте Володимир іноді ділиться знімками з нею. Так, під одним з фото Володимир Зеленський привітав з днем народження дружину учасника студії "Квартал 95" Олександра Пікалова — Ірину.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Сьогодні у нашої Іри Пікалової день народження!!! Привітаємо ж її! Ось вони… чотирилапі подружки)", — сказано в підписі до фото, на якому Олена Зеленська та Ірина Пікалова позують без макіяжу в купальниках.

"Прям левиці", "Рольові ігри чи що ?)))", "Вогонь!!!!", "Вітаю!!!!Дуже жива фотка Супер!", "Стиль собачки?", "Хороші подружки", — написали в коментарях шанувальники Володимира Зеленського і "Квартал 95".

Нагадаємо, що майбутня перша леді України Олена Зеленська вкрай непублічна особа, але журналістам все ж вдалося відшукати рідкісний архівний кадр з дружиною президента. Олена Зеленська зовсім недавно стала відома широкій публіці, але вже встигла завоювати любов модних експертів і простих українців.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явився раніше невідомий знімок дружини Володимира Зеленського. Фото у своїх соцмережах опублікував голова Асоціації споживачів енергетики і комунальних послуг Андрій Герус, що входить в команду новообраного президента по енергетиці.

Також портал "Знай.ua" писав, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.