Майбутня перша леді України Олена Зеленська вкрай непублічна особа, але журналістам все ж вдалося відшукати рідкісний архівний кадр з дружиною президента. Про це передає Clutch.

Олена Зеленська зовсім недавно стала відома широкій публіці, але вже встигла завоювати любов модних експертів і простих українців. Багато хто відзначає, що просто неможливо не помітити, яку сильну підтримку надає чоловікові Олена.

Олена Зеленська

Зараз Володимир Зеленський не публікує фото подружжя у своєму профілі в Instagram, але так було не завжди. Журналістам вдалося відшукати архівний кадр, який майбутній президент зробив під час активного відпочинку з дружиною. На ньому Олена зображена на природі в куртці, шапці, окулярах і з рибальського вудкою в руках. Варто відзначити, що на обличчі у першої леді немає ні краплі макіяжу.

Олена Зеленська

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дружина забороняє показувати її фотки, так що це мій знайомий рибалка, у моїй шапці і дуже симпатичний", – написано під фото.

У коментарях під знімком підписники буквально засипали дружину шоумена компліментами.

"Це так мило!!! Щиро", "Дуже красива", "Чудово коли хочеш показувати рідну людину! Чоловіки беріть приклад, пишайтеся своїми рідними жінками", "А дружина знає, що ви із якимсь сімпотним рибаком рибачете", - пишуть користувачі.

Олена Зеленська

Нагадаємо, на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустіної.

Раніше Знай.uа повідомляв, головній актрисі студії "Квартал 95" Олені Кравець довелося терміново звернутися до медиків через виниклі проблеми з психологічним станом.

Також Знай.иа писав, дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського Олена розповіла про те, що два тижні тому, незадовго до другого туру виборів, в родині сталося нещастя.