Кандидат у президенти Володимир Зеленський з великим відривом обійшов усіх своїх суперників, пройшов до другого туру виборів і, як свідчать опитування, має усі шанси стати президентом України.

Володимир Зеленський

Такі успіхи особливо вражають, враховуючи, що Володимир Зеленський – новачок в політиці, пише Рoliteka.

Одним з головних публічних прихильників Зеленського став відомий український телеведучий Андрій Пальчевський. Він з самого початку високо оцінював потенціал лідера президентських перегонів.

"Зеленський вчиться зі швидкістю кур’єрського потяга. Відповідав він дуже добре", - відзначив телеведучий, коментуючи першу публічну промову слуги народу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський переконаний, що Зеленський зміг "показати зуби" чинному президенту України і своєму головному опоненту Петру Порошенку.

"Вчора побачили зуби Зеленського – це вам не хлопчик для биття. Петро Порошенко намагався його образити, принизити. Це огидно. Володимир Зеленський відразу знайшовся", – зазначав телеведучий.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Ще однією важливою людиною в команді Зеленськогостав спікер його передвиборного штабу Дмитро Разумков. Він з самого початку брав активну участь у виборчій кампанії кандидата, відстоюючи його інтереси на всіляких майданчиках.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Саме Разумков озвучує позицію Зе-команди і її кандидата Володимира Зеленського з тих чи інших політичних питань.

Зокрема, він прояснив, що в разі перемоги Володимира Зеленського на виборах, він не буде намагатися "протягнути" своїх людей до парламенту і всіх інших державних інститутів, зробивши їх "своїми".

Дмитро Разумков

"Він не повинен бути "їх президентом», він повинен бути президентом України. У нас не повинно бути генерального прокурора президентського, міністра оборони або глави СБУ президентського. Повинні бути ключові люди на ключових посадах", – заявив Разумков.

Разумков додав, що зараз Зеленський активно готується до дебатів, які повинні пройти 19 квітня.

"Позиція Зеленського була озвучена – що ми до дебатів готові і йдемо на них. Вони відбудуться на стадіоні", – резюмував спікер.

Нагадаємо, стало відомо, хто приклав руку до організації зустрічі кандидата у президенти України Володимира Зеленського та президента Франції Еммануеля Макрона, яка відбулась днями у Парижі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, друг Зеленського висміяв "дебати Порошенка з Петром Порошенком".

Також Знай.ua писав про те, що у Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України.