Президент Петро Порошенко відмовився йти на дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Ця новина просто миттєво підірвала інтернет.

Комік і "смішний кандтдлат" вправно обіграв досвідченорго політика.

Та нагадаємо коротенько передісторію.

Після того, як були оголошені дані екзит-полу першого туру виборів, президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента. Чинний президент назвав кандидата Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.

На цей випад Зеленський моментально відповів, запитавши Порошенка, хто чия маріонетка. "Ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук Ваша маріонетка?", - задав Порошенку запитання "смішний кандидат".

Після цієї перепалки почались розмови про те, що Зеленський побоїться приходити на дебати, оскільки невпевнено себе відчуває у прямих ефірах та й взагалі не знає, що казати з огляду на свою неосвіченість.

У команді чинного президента вже передчували перемогу на цих дебатах. Адже, за їхніми міркуваннями, у будь-якому випадку Порошенко виграє - прийде Зеленський чи ні.

Однак, Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що готовий до дебатів. Але висунув чинному президенту України та своєму опоненту умови, за яких вони мають відбутися.
Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський" у присутності усіх охочих журналістів і каналів.
При цьому на роздуми Зеленський дав діючому гаранту 24 години, а на Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

І тепер уже Зеленський йде на дебати, а Порошенко ховається у кущі, тому що "європеєць" і не збирається дебатувати на стадіоні.

З цього приводу журналіст Олександр Дубинський записав своєрідний відео-привіт Петру Порошенку.

"Зробили", як лоха. Саме так я називаю те, що зробив з Порошенком Зеленським.
Спочатку в першому турі. А потім з дебатами - перел якими Порошенку потрібно пройти медкомісію, і довести, що він не алкаш і не наркоман.І може в принципі керувати країною за станом здоров'я.
Ну, а потім вже дебати. При всьому чесному народі.
Лови, Олексійовичу", - іронізує Дубинський