Після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців та попросив дещо передати гаранту.

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський під час брифінгу дотепно відповів Порошенку на образу.

Чинний глава держави назвав Володимира Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського. "Смішний кандидат", який з великим відривом лідирує у першому турі виборів, відреагував на слова Порошенка, задавши йому "головне питання".

"Тільки що бачили прес-конференцію нашого гаранта. Він сказав, що я маріонетка Коломойського, тому у мене тільки одне питання: так ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук ваша маріонетка? Якщо можна, передайте нашому гаранту", - звернувся він до журналістів, які пообіцяли так і зробити.

Також Зеленський у своєму зверненні подякував українцям "за впевнену перемогу".

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За попередніми результатами Національного екзит-полу Володимир Зеленський набирає 30,4% голосів, Петро Порошенко - 17,8%, Юлія Тимошенко - 14,2%.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента. Чинний президент назвав кандидата Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.

Як повідомляв "Знай.ua", Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще