Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook після оприлюднення результатів екзит-полів, згідно з якими Зеленський набирає найбільшу кількість голосів у першому турі виборів.

[embed]https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/538417326566481/?__xts__

"Володимир Зеленський - наступний президент України! Закликаю всі демократичні сили його підтримати без будь-яких попередніх умов. Зараз поразка Порошенка і його кліки - це приголомшливий шанс для України. Рух Нових Сил буде битися проти фальсифікацій і за перемогу президента Зеленського!", - написав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відмітимо, Володимир Зеленський, коли голосував у неділю, заявив, що ставиться добре до Міхеїла Саакашвілі, оскільки він реформував Грузію і поборов там корупцію. Шоумен також назвав Саакашвілі серйозним дипломатом, чия допомога буде корисною. У відповідь Саакашвілі зазначив про Зеленського: "Як же він не схожий на традиційних політиків".

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За даними екзит-полів його підтримали понад 30% виборців.

У мережі з'явилося відео реакції Володимира Зеленського з його штабу на результати першого туру.

Володимир Зеленський посів перше місце у передвиборчих перегонах з результатом у 30, 4% за даними Національного екзит-полу. Після публікації перших результатів він подякував свій дружині за підтримку та поцілував її перед об'єктивами камер.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", українцю з ID-паспортом відмовилися видати бюлетень: грандіозний скандал на виборчій дільниці.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.