Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі дав інтерв'ю виданню «Гордон», в якому назвав причину жування краватки в прямому ефірі в 2008 році.

За його словами, він не знав, що йде прямий ефір.

Про це передає Politeka

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

“Я ж не знав, що я у прямому ефірі. А коли людина залишається наодинці з собою, особливо в такій ситуації, як ви сказали, вона може що завгодно зробити”, – каже колишній грузинський президент.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами, звичка жувати краватки у нього ще з піонертабору "Артек".

“Вже там до краватки я був небайдужий. Тому, бачите – особливо їх і не ношу”, – сказав він.

На питання, чому він жував свою краватку, Саакашвілі розповів, що не пригадує, що тоді почув по телефоні, але у нього була істерика.

[quote author=""]“Камери стояли у мене в кабінеті: і ВВС, CNN, і все інше… І в якийсь момент я просто втратив контроль. Хоча я не пам'ятаю, що у мене була особлива істерика, ніхто з нас не впадав у паніку. 100 з гаком тисяч людей напало на мою маленьку країну, танки, літаки, столицю нашу взяти хотіли, повалити уряд, вбити мене – все це були їхні цілі. Але ні одну з цих цілей

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Він відзначає, що зараз сидить на дієті, пожартувавши, що завдяки «відмові від краваток» він схуднув.

Варто нагадати, що Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі залишив потужне звернення для українців, які змушені покидати батьківщину заради заробітків за кордоном.

Відповідне відео політик виклав на своїй сторінці в Facebook.

"За останні 5 років, тобто за час президентства Петра Порошенка, понад 5 мільйонів українців покинули Україну. Такого відтоку людей Україна не знала з часів Голодомору. Ми маємо справу зі справжньою національною трагедією. Ваші діти ростуть без вас, поки ви будуєте Польщу, Францію, Чехію і так далі. Ви повинні мати гідні зарплати і досягати успіху у своїй власній країні", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, Саакашвілі показав вершників апокаліпсису для Порошенка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Саакашвілі негайно звернувся до українців: "це наш останній шанс"

Також "Знай.ua" писав про те, що Саакашвілі прийняв фатальне рішення: світ затамував подих