Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі озвучив гучну заяву, що вирішив залишити пост голови опозиційної грузинської партії "Єдиний національний рух". Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

За словами політика, дане рішення пов'язане з тим, що він не має можливості на місці здійснювати партійне керівництво.

"У партії необхідно постійне оновлення, тому зараз необхідні нові люди і побудова нових принципів управління партією", - зазначив він.

Саакашвілі наголошує, що наразі голова правлячої партії "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі робить максимум, щоб не впустити його в країну, а інші лідери перебувають у в'язниці.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Все це ускладнює роботу нашої організації. Тому в цій ситуації необхідно обрання нового голови партії "Єдиний національний рух", - наголосив політик.

Він підкреслив, що підтримує Грігола Вашадзе, який добре провів президентську кампанію. До того ж, за його словами, в даний час ЄНР підтримують 400 тис. зареєстрованих активних прихильників, котрі повинні брати участь в обранні голови партії.

Повідомляється, що розмовляючи з журналістами лідери партії позитивно оцінили рішення Саакашвілі.

"Питання серйозного оновлення партії назріло, тому найближчим часом ми проведемо з'їзд партії і оберемо нового голову", - заявив журналістам один з лідерів ЄНР Роман Гоцирідзе.

До того ж зазначається, що Саакашвілі і далі залишиться лідером партії.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив підлий план Порошенка: Криму вже не буде.