Український ведучий і шоумен, а також сценарист студії "Квартал 95" Артем Гагарін висміяв дебати чинного президента України Петра Порошенка у неділю, 14 квітня на НСК "Олімпійському". Відповідне відео з'явилося в Instagram артиста.

"Дебати або не дебати?!" – підписав Гагарін знятий в салоні літака ролик.

Шоумен, судячи з геолокації, перебував у столиці Угорщини Будапешті. І там його рейс затримали. Він саркастично висловив жаль з цього приводу і зазначив, що тепер не встигає "на найважливішу подію в історії України, за версією Петра Порошенка, – дебати Петра Порошенка з Петром Порошенком".

Крім того, Гагарін попросив своїх фоловерів повідомляти йому про те, що там відбувається, щоб не пропустити нічого важливого", а на наступний день викласти свої думки в новому відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що студія "Квартал 95" завжди відрізнялася умінням дуже чітко помічати всі основні тенденції українського суспільства і спритно вплітати їх в жарти. У черговий випуск шоу "Чисто News" не став винятком. В ефірі програми ведучі Валерій Жидков та Євген Кошовий обговорили актуальні теми останніх днів. Відео було опубліковано на офіційному каналі шоу.

У випуску обговорили поява Порошенко без запрошення на передачі "Право на владу".

"...Мабуть, є якийсь маловідомий закон, що дає президенту право брати участь у всіх телевізійних передачах, де він тільки побажає..." - зробив висновок Жидков.

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Знай. ua писав, що Кравець зачарувала шанувальників архівних знімком.