Голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов назвав причину, через яку захисник "Зеніта" Ярослав Ракицький не співає гімн України.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, голкіпер збірної України відзначив, що співати чи не співати гімн це особиста справа кожного. Крім того П'ятов відзначив, що Ракицький відданий Україні і не підтримує іншу сторону.

Андрій П'ятов з дітьми
Андрій П'ятов з дітьми

"Це його особиста справа. Я його знаю. Він ніколи не підтримував ту сторону, яка його звинувачує. Завжди був відданий своїй сім'ї. Мені подобається в ньому, що він стоїть на своєму".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також колишній одноклубник Ракицького відзначив, що футболіст дуже добре розумів, що його перехід до російського "Зеніту" фактично поставить хрест на майбутньому у збірній Україні.

"Він знав, на що йде, знав, що його будуть обговорювати. Це його вибір. Цим рішенням він перекреслив свою подальшу кар'єру в збірній? Я це розумів, і він це розумів", - додав голкіпер.

П'ятов також розповів, що увага ЗМІ концентрувалась виключно на Ракицькому попри те, що жо 2014 року більшість гравців Національної збірної не виконували гімн України.

Українець Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт"
Українець Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт"

"Чому Ракицький не співав гімн? У нас багато хто його не співає. Наприклад, тренери. Просто завжди показують Ярослава. До 2014-го року у нас 70% не співали гімн. Просто, коли почали всі обговорювати Ракицького, він пішов на принцип", – сказав П'ятов.

Нагадаємо, 17 квітня Лефортовський суд Москви продовжив арешт 24 українським морякам, один з яких прийшов на судове засідання у футболці Шахтаря, на якій красувалося його прізвище.

Як повідомляв "Знай.ua", українский захисник пітерського Зеніту Ярослав Ракицький вдруге став батьком. Дружина 29-річного футболіста Ольга народила сина в одному з пологових будинків Санкт-Петербурга. Колишній дефендер Шахтаря поділився фотографією на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що атакуючий півзахисник збірної України та німецького Шальке Євген Коноплянка зізнався в тому, що йому не вистачає в національній команді захисника пітерського Зеніта Ярослава Ракицького.

Порошенко і Луценко винні, що Портнов та інші люди Януковича зараз без кримінальних справ. Буткевич