Відомий блогер Олександр Дубинський докладно розповів про махінації, які провертав міністр інфраструктури Володимир Омелян. Так, Дубинський розповів, що нашумівший Hyperloop будувала "неіснуюча компанія".

"Згідно з дослідженням, яке провів економічний експерт і член ради при ГФС Мар'ян Заблоцький, з'ясувалося, що той самий розпіарений Гиперлуп, про яку так часто говорить Омелян..виявився Гіперз*лупом. Тому що будівництво Гіперлупа Міністерство інфраструктури України отримала компанія, якої не існує. Компанії "Антагон-капітал", яку піарить Омелян, не існує... Головний банкір компанії створював "актагон-капітали", не розраховувався з людьми по зарплаті, його виганяли. Ось він і створив кампанію, яка будує Гіперлуп в Мексиці - так він сказав Омеляну, а той повірив", - заявив Дубинський.

Що таке Hyperloop? Це надшвидкісна транспортна система. В ній пасажири будуть пересуватися в спеціальних капсулах у вакуумній трубі. Швидкість руху – до 1200 км/год. Концепція Hyperloop була опублікована Ілоном Маском в серпні 2013 року. Для реалізації цього проекту у 2014 році була заснована компанія Hyperloop One. У травні 2016 року Hyperloop One запустила конкурс "Hyperloop One Global Challenge" на проекти майбутніх маршрутів вакуумного поїзда. У півфіналі були розглянуті 35 маршрутів. 14 вересня 2016 року Hyperloop One оприлюднила список з десяти маршрутів, де в перспективі можуть з'явитися високошвидкісні вакуумні траси. Десять запланованих маршрутів розміщені в 5 країнах: США, Канада, Мексика, Великобританія та Індія. 11 травня 2016 року у пустелі штату Невада провели перше успішне випробування Hyperloop.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, уряд України вже в 2019 році почне прибирати маршрутні таксі по всій країні. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає Politeka.

Чиновники мають намір цілеспрямовано прибрати маршрутки як клас у всіх великих містах України. Даний вид громадського транспорту замінять рейсові автобуси.

Нагадаємо, у київському метро змінять правила проїзду.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові дикий маршрутник жорстоко побив дідуся за 8 гривень.

Знай. ua писав, за що в Україні позбавляють прав.